Vergaderen

Villa Westend heeft uitstekende faciliteiten voor het houden van vergaderingen en presentaties. Villa Westend is gelegen in een natuurlijke omgeving, nabij Haarlem. Centraal in de randstad en slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Westpoort en Haarlem station. Wij hebben alle middelen in huis om uw vergadering tot in de puntjes te verzorgen. Onze vergaderruimten zijn voorzien van een professioneel luidsprekersysteem en grote LED-touch schermen, ook beschikken onze zalen over vrij uitzicht aan de waterkant. Wij bieden diverse vergaderarrangementen die eventueel aangevuld kunnen worden met verschillende teambuilding activiteiten. Voor de deur hebben wij een grote privé parkeerplaats waar u gratis gebruik van kunt maken. 

Uniek vergaderen

Villa Westend biedt de mogelijkheid om te vergaderen op ons varende vlot voor gezelschappen tot maximaal 10 personen. Vanaf de steiger stapt u aan boord van ‘Villa’s Vlot’ en kunt u met elektrische motor in stilte varen op de Westbroekplas. Geen powerpoint, geen presentaties maar creatief brainstormen midden in de natuur. U kunt ons vlot huren vanaf €25,00 per uur. Vraag naar de mogelijkheden. 


Vergaderarrangementen 2017

8-uurs vergaderarrangement

Inclusief zaalhuur, LED-scherm, wireless WIFI en flip-over. Koffie, thee, ijswater & verse lekkernij in de ochtend Lunchbuffet: diverse luxe broodjes & huisgemaakte soep Koffie, thee en 1 x frisdrank in de middag

€ 44,50 p.p. incl BTW

4-uurs vergaderarrangement

Inclusief zaalhuur, LED-scherm en flip-over Koffie, thee, ijswater & verse lekkernij en lunchbuffet

€ 34,50 p.p. incl BTW
(zonder lunchbuffet) € 24,50 p.p. incl BTW

Additioneel

Vers Fruit € 3,50
Afternoon snack: kalfskroketje, saucijzenbroodje of quiche € 3,50

Nieuwsgierig? Graag maken we een persoonlijke afspraak om onze locactie te bezichtigen.Ook is het mogelijk om onze locatie exclusief af te huren. Informeren hiernaar kan telefonisch tijdens kantooruren.

 Bekijk onze vergaderbrochure