Vacatures

Zelfstandig werkend kok

Wij zoeken een chef de partie om ons gedreven team aan te vullen. De keuken van Villa Westend is volledig vernieuwd, met aandacht voor eerlijke en verse producten, verfijnde smaken en creatieve presentaties. Er wordt gewerkt met duurzame streekproducten. Solliciteren? Mail naar mark@villa-westend.nl.  

 

Assistent bedrijfsleider

Wij zoeken een ervaren assistent bedrijfsleider met passie voor horeca. Samen met onze bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Je stuurt het team aan, brengt jouw passie en enthousiasme over op onze medewerkers, bent het aanspreekpunt voor gasten en medewerkers, houdt het overzicht en bewaart de orde en zorgt voor een positieve werksfeer. Solliciteren? Mail naar nicolette@villa-westend.nl.  

Bedieningsmedewerker

Ter aanvulling van ons bedieningsteam zijn wij altijd op zoek naar ervaren, spontane gastvrouwen/heren op oproepbasis. Heb je al ervaring in de horeca en wil je werken in een trendy horecabedrijf met veel afwisseling in restaurant, terras, feesten & partijen. Vul dan snel het formulier in! Solliciteren? Mail naar nicolette@villa-westend.nl.  


Leerlingen

Villa Westend is een leerbedrijf voor de horeca. Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerlingen die deel willen gaan uitmaken van ons horecateam in de bediening of keuken. Solliciteren? Mail naar mark@villa-westend.nl (keuken) of naar nicolette@villa-westend.nl (bediening).