Trouwen bij Villa Westend

Trouwen

Uw huwelijksdag is dé dag van uw leven. Die dag viert u natuurlijk graag in een mooie omgeving. Dan bent u bij Villa Westend aan het goede adres. 

Wij beschikken over het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad inclusief een schilderachtige zonsondergang. Wij hebben alles in huis om het u en uw gasten naar de zin te maken.


Wij vullen graag de dag naar uw wens in: van receptie tot lunch/diner, van intieme high-tea tot een grandioos feest. Alles is mogelijk. Ieder jaar ontvangen wij vele bruidsparen, ieder met hun eigen ideeŽn en hun eigen wensen.  Aan ons de taak om hun droom waar te maken. Laat ook uw fantasie de vrije loop en wij maken samen met u een voorstel op maat.


OfficiŽle trouwlocatie

Villa Westend is een officiŽle trouwlocatie. Het ja-woord kunt u bij ons geven met de voeten in het zand of binnen in ons restaurant. Wilt u meer informatie over trouwen op locatie dan kunt u contact met ons opnemen.

Om te laten zien wat wij op culinair gebied in huis hebben kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken van ons proefdiner. Tijdens deze avond laat onze chefkok jullie proeven wat wij jullie kunnen serveren tijdens de bruiloft.

Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op. Vervolgens maken wij een afspraak om jullie te ontmoeten en alle mogelijkheden aan jullie toe te lichten.

 Bekijk onze trouwbrochure
 Bekijk onze inspiratiefoto's